Bakan Avcı çocuklarla Anıtkabir´de  
Bakan Avcı çocuklarla Anıtkabir´de

Bakan Avcı çocuklarla Anıtkabir´de

Millî Eğitim Bakanı Nabi Avcı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında beraberindeki çocuklarla birlikte Anıtkabir´i ziyaret etti.

Bakan Avcı çocuklarla Anıtkabir´de

Millî Eğitim Bakanı Nabi Avcı başkanlığındaki heyet Anıtkabir´i ziyaret etti.

Bakan Avcı, öğrencilerle birlikte ellerinde Türk bayraklarıyla Aslanlı Yol´dan yürüyerek Atatürk´ün mozolesine çelenk bıraktı.

Bakan Avcı´nın Atatürk´ün mozolesine "T.C. Milli Eğitim Bakanlığı" yazılı çelengi bırakmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Heyet Anıtkabir´in merdivenlerinde çektirdikleri anı fotoğrafının ardından Misakı Milli Kulesi´ne geçti.

Bakan Avcı, burada Anıtkabir Özel Defteri´ne şunları yazdı: “Ulusal egemenliğin kayıtsız şartsız millete verilişinin 95. yıldönümünü kutlamak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın coşku ve heyecanını paylaşmak için geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızla birlikte Anıtkabir’de Başöğretmen Atatürk’ün huzurundayız. Her alanda olduğu gibi eğitim alanında da muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkmak için açtığı yolda var gücümüzle ilerliyor ve Başöğretmenimizi saygıyla anıyoruz.”

Bakan Avcı Anıtkabir Özel Defteri´ne yazıp imzaladığı mesajı daha sonra beraberindeki bir öğrenciye okuttu. 

Haberin Videosu:

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.