BAKAN ÖZER, TBMM'DE DÜZENLENEN 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANMA PROGRAMINA KATILDI  
BAKAN ÖZER, TBMM'DE DÜZENLENEN 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANMA PROGRAMINA KATILDI

BAKAN ÖZER, TBMM'DE DÜZENLENEN 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANMA PROGRAMINA KATILDI

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü'nün 6'ncı yıldönümünde 'Türkiye Aşkına' temalı anma etkinlikleri kapsamında Ankara'da Türkiye Büyük Millet Meclisi 15 Temmuz Şehitler Anıtı'nda program düzenlendi.  


TBMM Başkanı Mustafa Şentop'un ev sahipliğinde 15 Temmuz Şehitler Anıtı'nda düzenlenen anma programına Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay,  Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Adil Karaismailoğlu, Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, AK Parti TBMM Grup Başkanı İsmet Yılmaz, İYİ Parti TBMM Grup Başkanı İsmail Tatlıoğlu, MHP Grup Başkanvekili Muhammet Levent Bülbül, eski TBMM Başkanları Bülent Arınç ve Mehmet Ali Şahin, milletvekilleri, kuvvet komutanları ve bazı şehit yakınları katıldı.

 

Törende, TBMM Başkanı Mustafa Şentop ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, darbe girişimi sırasında Meclis bahçesinde bombalanan alana karanfil bıraktı.

 

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın söylenmesinin ardından Kur'an-ı Kerim okundu. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olanlar için dua etti.

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.