BAKAN YARDIMCISI DENEMEÇ, AYVALIK'TA İNCELEMELERDE BULUNDU  
BAKAN YARDIMCISI DENEMEÇ, AYVALIK'TA İNCELEMELERDE BULUNDU

BAKAN YARDIMCISI DENEMEÇ, AYVALIK'TA İNCELEMELERDE BULUNDU

Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Reha Denemeç, Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde incelemelerde bulundu.

Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Reha Denemeç, Cunda Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde açılan doğa sergisini, tarihi Gazi İlkokulu binası ile Küçükköy'deki teknoloji atölyesini ziyaret etti. Denemeç, Türkiye'nin; 18 milyon öğrencisi, 1 milyon öğretmeni ve 130 bine yakın okul binası ile eğitim ölçeği anlamında çok büyük bir ülke olduğunu ifade etti. Denemeç, bu büyük kitleye belirli standartlarda eğitim verebilme kapasitesinin çok önemli olduğunu vurguladı.
 
Türkiye'nin her yerinde benzer standartların yakalanabildiğini belirten Denemeç şöyle konuştu: "Örnek olarak birçok yerde söylüyorum; bu bizim gözlemimiz değil, küçük bir ilçemize giden bir bankanın yöneticileri söylüyor. Orada çocuklarımız taşımalı sistemle eğitim görüyorlar. 'Bir baktık ki çocukları arabalar getirdi. Ondan sonra öğlen yemekleri geldi. Ardından servis araçları geldi, çocukları götürdü.' Böyle bir organizasyonu sağlayabilmek bile büyük bir beceri gerektiriyor. Eldeki imkânlarla yapılacakların en iyisini yapmaya çalışıyoruz."

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.