MEBİM 147 için kamu spotu hazırlandı  
MEBİM 147 için kamu spotu hazırlandı

MEBİM 147 için kamu spotu hazırlandı

Millî Eğitim Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği bünyesinde faaliyet gösteren, "MEBİM 147" için kamu spotu hazırlandı.

MEBİM 147 için kamu spotu hazırlandı

Millî Eğitim Bakanlığınca, depremin ardından 5 yıl önce Van´ın Erciş ilçesinde sosyal sorumluluk projesi olarak kurulan, bu süreçte vatandaşların eğitimle ilgili 10 milyon çağrısına yanıt verilen "MEBİM 147"nin hizmetlerini anlatan kamu spotu hazırlandı.
 
Televizyonlarda yayınlanmaya başlayacak kamu spotunda, "Eğitim hayatınız boyunca yanınızdayız." sloganı yer aldı. Kamu spotunda, "MEBİM 147"nin Türkiye´de 81 ilden vatandaşların eğitimle ilgili her türlü sorusunun telefonda yanıtlandığı vurgulandı.
 
Mardin´den arayan bir öğrencinin "Ben öğretmenimi çok seviyorum, büyüyünce öğretmen olacağım." sözlerine yer verilen kamu spotunda, Ağrı´nın Doğubayazıt ilçesine atanan bir öğretmenin görev yaptığı yerde lojman olup olmadığını öğrenmek için MEBİM çalışanlarıyla görüşme anları, ekrana yansıtıldı. Kamu spotunda, ihtiyaç sahiplerine kitap göndermek isteyen bir okul yöneticisi ile sınav sonuçlarını öğrenmek isteyen vatandaşa nasıl yardımcı olunduğuna da yer verildi.
 
Millî Eğitim Bakanlığı, kamu spotuyla vatandaşlara "MEBİM İletişim Merkezi olarak yurt içinden ve dışından öğrenci, veli öğretmen, idareci ve bütün vatandaşlarımıza aile sıcaklığında hizmet veriyoruz." sözleriyle seslendi.

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.